Set Aroma Sienna

100,00 RON
cu TVA livrare în 2-3 zile lucrătoare după confirmarea plății

Setul Aroma Sienna îți aduce acasă un strop de mister cu arome exotice de patchouli și santal. Tableta Luna Sienna parfumează dulapurile, sertarele și alte spații mici în note lemnoase, iar apa pentru țesături Luna Sienna completează ambientul unui cămin rafinat. Setul conţine şi un semn de carte "Crenguţă de brad" pictat în acuarelă pe hârtie Canson. 

Un cadou inspirat pentru cei dragi, făcut cu dibăcie de mâini iubitoare de frumos, din ingrediente de cea mai mare calitate: ceară de albine de la apicultorii din zonă, uleiuri esențiale de grad cosmetic, plante culese și presate de noi.

Cantitate
In stoc

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de retur Politica de retur

Set tablete parfumate Luna Sienna

Tabletele parfumate Luna Sienna au un parfum în note verzi și lemnoase ce îți va încânta simțurile. Se utilizează pentru a parfuma spații mici (dressinguri, sertare, dulapuri). Se păstrează la loc răcoros, ferit de surse de căldură.

Ingrediente: ceară de albine, uleiuri esențiale, plante presate

*Fotografiile produsului sunt cu titlu de prezentare. Fiind produse unicat, realizate manual, culorile și detaliile pot varia. 

Apă parfumată pentru țesături Luna Sienna

Apa parfumată pentru țesături Luna Sienna aduce în casa ta un pic de mister cu arome exotice de patchouli și santal.

Ingrediente INCI: aqua (apă), Caprylil/Capryl Glucoside, Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate; Citric Acid, Polygliceryl - 6 Oleate, Sodium Surfactin (Solubilizant), pogostemon cablin leaf oil( ulei esenţial de patchouli), salvia sclarea oil( ulei esenţial de salvie sclarea), Amyris balsamifera bark oil( ulei esenţial de santal amyris), Cymbopogon martini oil ( ulei esenţial de palmarosa), Cymbopogon flexuosus oil (ulei esențial de lemongrass), benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid (cosgard). benzyl alicylate, citral, citronellol, limonene, geraniol, linalool, farnesol, citral, eugenol, farnesol, iso eugenol, farnesol.

Mod de folosire:

A se agita înainte de utilizare. A se pulveriza de la o distanță de 30 cm Se pulverizează pe țesături (perdele, lenjerie de pat, haine). 

Atenționări:

Nu folosiți produsul pe piele. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. A nu se ingera. In caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență.  Acest produs nu este un produs cosmetic. A se păstra la loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

SAS
10 Produse

Referințe specifice