Set Aroma Porto

100,00 RON
cu TVA livrare în 2-3 zile lucrătoare după confirmarea plății

Setul Aroma Porto îți aduce în casă miresmele festive de sezon. Cu parfumul ei fresh, Tableta Luna Porto îți va ține dulapurile și sertarele gătite în parfum de Crăciun timp de luni bune, iar casa ta se va înviora pe loc cu doar câteva pufuri de apă  parfumată Luna Porto pe cearceafuri sau perdelele. Setul conţine şi un semn de carte "Crenguţă de măcese" pictat în acuarelă pe hârtie Canson.

Pentru ca aceste minuni să-ți bucure simțurile am pus în ele ingrediente alese pe sprânceană: ceară de albine de la apicultorii din zonă, uleiuri esențiale de grad cosmetic, plus alte ierburi magice culese și presate de noi.

Cantitate
In stoc

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de retur Politica de retur

Set tablete parfumate Luna Porto

Elegante și discrete, tabletele parfumate cu cacao și portocale aduc în casa ta bucuria sărbătorilor de iarnă.

Ingrediente: ceară de albine, ceară de soia, uleiuri esențiale, plante presate. Se utilizează pentru a parfuma spații mici. Se păstrează la loc răcoros, ferit de surse de căldură.

Apă parfumată pentru țesături Luna Porto

Apa parfumată pentru țesături Luna Porto îți invită Crăciunul în dormitor. Doar câteva pufuri pe cearceaf și pe perdele și casa ta s-a împodobit de sărbătoare.

Ingrediente INCI: aqua (apă), Caprylil/Capryl Glucoside, Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate; Citric Acid, Polygliceryl - 6 Oleate, Sodium Surfactin (Solubilizant), citrus aurantium dulcis  peel  oil (ulei esențial de portocale),  citral, citronelool, limonene, farnesol, geraniol, linalool, benzyl alcohol, dl-citronellol, dl-limonene, geraniol.

Mod de folosire:

  • A se agita înainte de utilizare.
  • A se pulveriza de la o distanță de 30 cm
  • Se pulverizează pe țesături (perdele, lenjerie de pat, haine). 

Atenționări:

Nu folosiți produsul pe piele. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. A nu se ingera. In caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență.  Acest produs nu este un produs cosmetic. A se păstra la loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

*Fotografiile produsului sunt cu titlu de prezentare. Fiind produse unicat, realizate manual, culorile și detaliile pot varia. 

SAP
10 Produse

Referințe specifice