Spray odorizant pentru textile cu lemongrass, menta si salvie
  • Spray odorizant pentru textile cu lemongrass, menta si salvie
  • Apă parfumată pentru țesăturicu ierburi aromatice

Apă parfumată pentru țesături Luna Verde

40,00 RON
cu TVA livrare în 2-3 zile lucrătoare după confirmarea plății

Apa parfumată pentru țesături Luna Verde este aliatul tău de nădejde când vrei să simți prospețimea plantelor aproape de tine. Parfumul fresh în note de plante aromatice îți aduce în casă și în suflet starea de bine. 

Mod de folosire: A se agita înainte de utilizare. A se pulveriza de la o distanță de 30 cm. Se pulverizează pe țesături (perdele, lenjerie de pat, haine). 

Atenționări: Nu folosiți produsul pe piele. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. A nu se ingera. In caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență. 
Acest produs nu este un produs cosmetic. 
A se păstra la loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
Cantitate
In stoc

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de retur Politica de retur

Ingrediente INCI: aqua (apă), Caprylil/Capryl Glucoside, Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate; Citric Acid, Polygliceryl - 6 Oleate, Sodium Surfactin (Solubilizant), Cymbopogon flexuosus oil (ulei esențial de lemongrass), mentha piperita leaf oil (ulei esențial de mentă), salvia officinalis oil (ulei esențial de salvie), citrus aurantium dulcis peel oil (ulei esențial de portocale), citrus bergamia pell oil (ulei esențial de bergamotă), benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid (cosgard).

APTLV
8 Produse

Fișa tehnica

Greutate
150 g

Referințe specifice

S-ar putea să-ți placă