Apa parfumata pentru tesaturi cu trandafir si ambra
  • Apa parfumata pentru tesaturi cu trandafir si ambra

Apă parfumată pentru țesături Luna Roz

40,00 RON
cu TVA livrare în 2-3 zile lucrătoare după confirmarea plății

Apa parfumată pentru țesături Luna Roz îți aduce în casă parfumul senzual al rozelor. Cu câteva pufuri pe perdele și încă câteva pe cearceafuri ai schimbat în câteva secunde atmosfera din casă.

Mod de folosire: A se agita înainte de utilizare. A se pulveriza de la o distanță de 30 cm. Se pulverizează pe țesături (perdele, lenjerie de pat, haine). 

Atenționări: Nu folosiți produsul pe piele. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. A nu se ingera. In caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență. 
Acest produs nu este un produs cosmetic. 
A se păstra la loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
Cantitate
In stoc

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de retur Politica de retur

Ingrediente INCI: aqua (apă), Caprylil/Capryl Glucoside, Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate; Citric Acid, Polygliceryl - 6 Oleate, Sodium Surfactin (Solubilizant), Pelargonium graveolens oil( ulei esenţial de geraniu bourbon), lavandula anostifolia oil( ulei esenţial de lavandă), parfum( prfumant ambră, trandafir), ansyl alcohol, benzyl alcohol, benzyl benzonate, benzyl cinamate, benzyl salicilate, coumarin, geraniol, eugenol, limonene, citral, citronellol, limonene, eugenol, farnesol, iso eugenol, linalool.

APTLR
10 Produse

Referințe specifice

S-ar putea să-ți placă