Set Aroma Mov

100,00 RON
cu TVA livrare în 2-3 zile lucrătoare după confirmarea plății

Setul Aroma Mov îți aduce în casă magia câmpurilor de lavandă. Cu parfumul ei blând și suav, Tableta Luna Mov îți va aduce aminte de seri calme de vară de câte ori vei umbla în dulapuri și sertare. Somnul tău și al celor dragi ție va fi mai liniștit și plin de vise senine cu doar câteva pufuri de apă Luna Mov pe cearceafurile și perdelele din dormitor. Setul conţine şi un semn de carte "Crenguţă de brad" pictat în acuarelă pe hârtie Canson.

Pentru ca aceste minuni să-ți bucure simțurile am pus în ele ingrediente alese pe sprânceană: ceară de albine de la apicultorii din zonă, lavandă de soi de la micii producători, uleiuri esențiale de grad cosmetic, plus alte ierburi magice culese și presate de noi.

Cantitate
In stoc

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de retur Politica de retur

Set tablete parfumate Luna Mov

Tabletele parfumate Luna Mov poartă în ele amintirea câmpurilor de lavandă. Acest set handmade de odorizante naturale din ceară îți va pune în dulapuri și sertare un strop din magia serilor de povești cu bunica, va aduce calmul și blândețea ei aproape de hainele tale. 

Ingrediente: ceară de albine, ceară de soia, uleiuri esențiale, plante presate. Se utilizează pentru a parfuma spații mici. Se păstrează la loc răcoros, ferit de surse de căldură.

Apă parfumată pentru țesături Luna Mov

Apa parfumată pentru țesături Luna Mov iți colorează viața în nuanțe de levănțică. Pulverizezi un pic pe cearceaf și somul devine liniștit și parfumat. Pufăi puțin și pe perdele și toate adierile vor purta notele fine de lavandă. Vrei să iei cu tine câmpurile de lavandă? Puf-puf pe haine și gata!

Ingrediente INCI: aqua (apă), Caprylil/Capryl Glucoside, Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate; Citric Acid, Polygliceryl - 6 Oleate, Sodium Surfactin (Solubilizant), Cymbopogon flexuosus oil (ulei esențial de lemongrass), mentha piperita leaf oil (ulei esențial de mentă), salvia officinalis oil (ulei esențial de salvie), citrus aurantium dulcis peel oil (ulei esențial de portocale), citrus bergamia pell oil (ulei esențial de bergamotă), benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid (cosgard).

Mod de folosire:

  • A se agita înainte de utilizare.
  • A se pulveriza de la o distanță de 30 cm
  • Se pulverizează pe țesături (perdele, lenjerie de pat, haine). 

Atenționări:

Nu folosiți produsul pe piele. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. A nu se ingera. In caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență.  Acest produs nu este un produs cosmetic. A se păstra la loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

*Fotografiile produsului sunt cu titlu de prezentare. Fiind produse unicat, realizate manual, culorile și detaliile pot varia. 

SAM
10 Produse

Referințe specifice