Set Aroma Roz

100,00 RON
cu TVA livrare în 2-3 zile lucrătoare după confirmarea plății

Setul Aroma Roz este perfect pentru o casă cochetă și dichisită. Tableta Luna Roz parfumează dulapurile, sertarele și alte spații mici în note florale blânde, iar apa pentru țesături Luna Roz completează decorul unui cămin perfect, aducând în aer aroma trandafirilor nobili. Setul conţine şi un semn de carte "Crenguţă de măcese" pictat în acuarelă pe hârtie Canson.

Un cadou inspirat pentru cei dragi, făcut cu dibăcie de mâini iubitoare de frumos, din ingrediente de cea mai mare calitate: ceară de albine de la apicultorii din zonă, uleiuri esențiale de grad cosmetic, plante culese și presate de noi.

Cantitate
In stoc

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de retur Politica de retur

Set tablete parfumate Luna Roz

Tabletele parfumate Luna Roz poartă în ele miresme blânde de flori frumoase. Se utilizează pentru a parfuma spații mici (dressinguri, sertare, dulapuri). Se păstrează la loc răcoros, ferit de surse de căldură.

Ingrediente: ceară de albine, uleiuri esențiale, plante presate

*Fotografiile produsului sunt cu titlu de prezentare. Fiind produse unicat, realizate manual, culorile și detaliile pot varia. 

Apă parfumată pentru țesături Luna Roz

Apa parfumată pentru țesături Luna Roz îți aduce în casă parfumul senzual al rozelor. Cu câteva pufuri pe perdele și încă câteva pe cearceafuri ai schimbat în câteva secunde atmosfera din casă.

Ingrediente INCI: aqua (apă), Caprylil/Capryl Glucoside, Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate; Citric Acid, Polygliceryl - 6 Oleate, Sodium Surfactin (Solubilizant), Pelargonium graveolens oil( ulei esenţial de geraniu bourbon), lavandula anostifolia oil( ulei esenţial de lavandă), parfum( prfumant ambră, trandafir), ansyl alcohol, benzyl alcohol, benzyl benzonate, benzyl cinamate, benzyl salicilate, coumarin, geraniol, eugenol, limonene, citral, citronellol, limonene, eugenol, farnesol, iso eugenol, linalool.

Mod de folosire:

A se agita înainte de utilizare. A se pulveriza de la o distanță de 30 cm Se pulverizează pe țesături (perdele, lenjerie de pat, haine). 

Atenționări:

Nu folosiți produsul pe piele. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. A nu se ingera. In caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență.  Acest produs nu este un produs cosmetic. A se păstra la loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

SAR
10 Produse

Referințe specifice