Despre noi

La AdorOzon găsești produse handmade naturale pentru igienă și relaxare, făcute cu dragoste și iscusință, ca pentru noi și ai noștri - că așa am început totul, cu făcutul pentru noi. Produsele noastre sunt 100% naturale, făcute în casă din diferite uleiuri și unturi naturale (ulei de cocos, măsline, rapiță, ricin, unt de shea și cacao), uleiuri esențiale și pudre naturale din plante, fiecare din acestea având proprietăți benefice pielii, pentru răsfăț suprem!

Și care sunt produsele minune? Avem săpunuri super-faine, cel mai balsam de buze ever, parfumuri și ape florale fix pe gustul tău și bombe de baie efervescente, numai bune pentru o explozie de simțuri și simțiri. Și abia vă așteptăm să vi le povestim și să le încercați pe fiecare în parte și pe toate împreună.

Echipa noastră

Pe scurt, suntem trei prietene bune, cu hobby-uri nebune. Pe lung, suntem Simona, Florentina și Anca. Am crescut ceva vreme împreună, la propriu și la figurat. Și cum, deși ne știm bine și bunele și relele, ne iubim în continuare și ne-am zis: "De ce să nu facem lucruri faine împreună și pentru alții?" Și iată AdorOzon-ul :)

Simona, săpunăreasa și cântăcioasa noastră, e cea mai veche în branșă - face minuni pentru spălat, curățat și regenerat din 2012 și are deja o armată de fani, dar mai ales de fane.

Florentina e artista trioului. Nu, e artistă pe bune - e pictoriță, însă nu se dă în lături de la modelaj și instalații. Iar de vreo câțiva anișori a descoperit că “are nas”, deci s-a apucat de făcut parfumuri naturale. Pe care le face cu artă, așa cum numai un artist poate. Deci, tot ce e mirosenie la @AdorOzon, de la Flori vine! (Și tot ce e pictat, desenat, stilizat ... tot de-acolo!

Anca e ...  Anca dă din gură, și câteodată și din mâini, da’ mai rar.

Te așteptăm cu mare drag și nerăbdare să te alături clubului nostru!