Set Aroma Verde

100,00 RON
cu TVA livrare în 2-3 zile lucrătoare după confirmarea plății

Setul Aroma Verde este perfect pentru o casă cochetă și dichisită. Tableta Luna Verde parfumează dulapurile, sertarele și alte spații mici în note delicate de ierburi aromatice, iar apa pentru țesături Luna Verde completează decorul unui cămin perfect, aducând în aer prospețimea plantelor de leac. Setul conţine şi un semn de carte "Crenguţă de măcese" pictat în acuarelă pe hârtie Canson.

Un cadou inspirat pentru cei dragi, făcut cu dibăcie de mâini iubitoare de frumos, din ingrediente de cea mai mare calitate: ceară de albine de la apicultorii din zonă, uleiuri esențiale de grad cosmetic, plante culese și presate de noi.

Cantitate
In stoc

  • Politica de securitate Politica de securitate
  • Politica de livrare Politica de livrare
  • Politica de retur Politica de retur

Set tablete parfumate Luna Verde

Tabletele parfumate Luna Verde îți aduc energia plantelor aromatice, delicate și minunate. Se utilizează pentru a parfuma spații mici. Se păstrează la loc răcoros, ferit de surse de căldură.

Ingrediente: ceară de albine, ceară de soia, uleiuri esențiale, plante presate. 

*Fotografiile produsului sunt cu titlu de prezentare. Fiind produse unicat, realizate manual, culorile și detaliile pot varia. 

Apă parfumată pentru țesături Luna Verde

Apa parfumată pentru țesături Luna Verde este aliatul tău de nădejde când vrei să simți prospețimea plantelor aproape de tine. Parfumul fresh în note de plante aromatice îți aduce în casă și în suflet starea de bine.  

Ingrediente INCI: aqua (apă), Caprylil/Capryl Glucoside, Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate; Citric Acid, Polygliceryl - 6 Oleate, Sodium Surfactin (Solubilizant), Cymbopogon flexuosus oil (ulei esențial de lemongrass), mentha piperita leaf oil  (ulei esențial de mentă), salvia officinalis oil (ulei esențial de salvie), citrus aurantium dulcis  peel  oil (ulei esențial de portocale), citrus bergamia  pell oil (ulei esențial de bergamotă), benzyl alcohol, salicylic acid, glycerin, sorbic acid (cosgard).  

Mod de folosire:

A se agita înainte de utilizare. A se pulveriza de la o distanță de 30 cm Se pulverizează pe țesături (perdele, lenjerie de pat, haine). 

Atenționări:

Nu folosiți produsul pe piele. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. A nu se ingera. In caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență.  Acest produs nu este un produs cosmetic. A se păstra la loc răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

SAV
10 Produse

Referințe specifice